Jämför priser på restauranger

Vill du också gå ut och äta på restaurang, men har egentligen inte råd eller möjlighet att lägga pengar på finare mat och en härlig upplevelse? I många storstäder i Sverige kan restaurangbesöken bli en väldigt dyr historia, åtminstone om man vill besöka en restaurang av lite finare slag. Majoriteten av alla människor älskar att gå på restaurang och bli serverade mat, som en motsats till att själv stå i köket och slita. Internet har gjort det möjligt för människor att hitta de bästa restaurangerna i stan och med ett enkelt knapptryck kan man se om bord finns lediga och vilka priser som man kan förvänta sig.

Jämför priser på mat

Nuförtiden är det inget ovanligt med jämförelsesajter online. Främst kanske det handlar om sajter som jämför olika produkter och tjänster mot varandra, men det finns även företag som har valt att specifikt rikta in sig på restaurangbranschen. En sådan sida är Comprado. Här fyller du i vilket område som du vill rikta in dig på och får sedan förslag på ett flertal restauranger som ligger i din närhet. Efter detta val så väljer du om det är middag, lunch eller kanske en bar som du är intresserad av och får därefter upp ett flertal spännande alternativ. Till skillnad från många andra sajter som endast låter dig boka bord, så erbjuder Comprado även möjlighet att se vilka snittpriser som restaurangen har. På så sätt kan du enkelt sortera ut de restauranger som har ett snittpris som passar din plånbok och behöver inte känna dig obekväm och överraskad när kvittot sedan hamnar på ditt bord.

Ett stort plus för Comprado är att du enkelt och smidigt kan sortera sökresultaten som du får upp. Kategorierna står mellan “billigaste”, “närmast” och om du vill utgå från “omdöme”. Att kategorisera efter omdöme passar utmärkt för den som har en flexibel plånbok. Vill du däremot spara in pengar är det sortering efter “billigast” som du bör utgå efter.