Lokala företag – Del 1

I dagens samhälle så går allt snabbare och snabbare. Vill man använda sig utav en specifik tjänst, äta någon särskild maträtt eller ta reda på något specifikt om den plats man befinner sig på så finns det appar och hemsidor som snabbt hjälper till med detta. Kanske vill man får bilen servad och vill veta om det finns ledig tid redan samma dag. Eller så är man kanske ute efter en byrå som Familjensjurist juristbyrå som finns nära till hands och enkelt kan hjälpa till med att reda ut en tvist inom familjen. Oavsett anledning så finns det garanterat en app eller internettjänst som hjälper en på vägen när det gäller att finna lokala företag nära dig.

Har man inte hört talas om appen Yelp så är det dags att man gör det. Det är en nämligen en söktjänst som hjälper till att finna lokala företag, inom diverse olika områden, när man ber om det. Yelp hjälper helt enkelt till med det man behöver. Det är bara att ladda ner appen som i nuläget redan har över 100 miljoner recensioner. När man loggar in så läser den av var man befinner sig och via olika kategorier eller friskrift så kan man knappa in det lokala företag som man söker efter. Det som är så smidigt är att man också kan få redan på vad tidigare kunder tyckt om det lokala företaget och deras tjänster, så att man får en inblick i deras arbete.

En annan liknande app, men utan recensioner, är såklart Hitta.se. Här kan man söka både via deras hemsida eller ladda ner appen till mobilen Den fungerar mycket bra för att finna lokala företag som finns nära – allt från blomsterbutiker, mekaniker, byggfirmor, bagerier, klädbutiker med flera. Med andra ord så har det aldrig varit så enkelt att hitta de lokala företagen som befinner sig i närheten och som antagligen kan hjälpa till snabbt och säkert med det som man behöver.