Hantverkare nära dig

Hantverkare och serviceföretag finns det gott om över hela landet. I varje stad finns det en eller flera verksamma och i de större städerna många fler än så. I och med detta kan det vara svårt att veta vilket företag som kan rekommenderas och vilka som kan vara behjälpliga för specifika uppdrag.

Alla företag samlade på en plats

Då det är många företag inom service och hantverk är det inte lätt att veta vem som kan kontaktas och vilka som är verksamma var någonstans. ServiceFinder har dock samlat alla företag på en och samma sida, över hela landet. På företagstjänsten på internet kan alla som letar efter ett företag som kan vara behjälpligt med diverse hantverk, söka sig fram för att finna olika företag som kan hjälpa till.

Söktjänsten finns för hela Sverige och utbudet kan variera beroende på var i landet som en konsument söker efter ett företag. I de större städerna finns fler företag men även i mindre städer finns det ett utbud av hantverkare och serviceföretag.

Skapa en förfrågan till företag

Om du som konsument söker efter ett företag som kan hjälpa till med ett uppdrag är det smidigt att få hjälp med detta hos ServiceFinder. Genom att först beskriva ärendet och ställa en förfrågan kommer du som potentiell kund få upp till fem olika erbjudanden från olika företag. Tjänsten är gratis och sedan är det upp till dig som konsument att se över vilket företag som känns mest optimalt.

Genom att samla alla företag inom hantverk och service på en och samma sidan underlättar det för konsumenter som behöver hjälp. Flera olika företag behöver inte kontaktas utan det räcker att leta sig fram på en och samma sida. Det underlättar även för företagen som kan samla sig med andra företag på en av landets största tjänstesidor. En mycket bra service!